Rider


TECHNIKAI SZÜKSÉGLET
(Vízi Rider)


Természetesen minden előadás némileg eltér a többitőll,
de az esetek többségében az alábbi ábra szerint áll fell a társulat.Az előadások hossza kb. 50-60 perc.
Előadástól függően 6-8 szereplő és egy zenész vesz részt bennük. A díszletet és a technikát maximum fél óra alatt felállítjuk. Leszerelni valamivel gyorsabb.

Technikai igényünk lényegében nincs.
Illetve persze hogy van, csak mindent tudunk vinni magunkkal. (hangosítás, világítás) Azért egy 220-as konnektor (min. 16 A) jól jön a helyszínen, 25 m-en belül.

Előadásaink nem feltétlenül igényelnek színpadot, sőt kifejezetten nem célszerű magas pódiumra rakni, mivel sok bennük az interaktív rész, közönség bevonása, ki-be mászkálás. Lényegében bárhol előadható, ahol van elég hely a díszleteknek, szereplőknek és a zenésznek. Ez a helyigény kb. 6-7 méter széles, előtte néhány méteres játéktérrel. A díszletek maximális magassága 2m 60 cm körül van.

Az előadások nézési iránya klasszikusan szemből van, vagyis ha valaminek neki tudjuk vetni a hátunkat, a tisztelt publikum pedig, velünk szemben helyezkedik el, az ideális.
Szabadtéri rendezvények esetén, a helyszín szemrevételezése után kiválasztunk valami jónak tűnő helyet, ahol az emberek eleve ott üldögélnek, és mi is odatelepszünk. Ezt a helyszínt többnyire nem a tűző napon, a focipályára felállított nagyszínpadon találjuk meg, hanem kissé intimebb helyeken. Büfé környéke, nagy lombos fa alja, sörsátor, miegymás. Itt módszeres alapossággal elővezetjük, a kellő szakmai alázattal létrehozott precíz kis produkciónkat. Majd szétszedjük a díszletet, és beülünk a sörsátorba egy tormás virslire meg egy sörre.

Így megy ez…